Velkommen i salonen

HundeKlipperiet er en topmoderne hundesalon. Hundesalonen byder på alt den nyeste teknologi indenfor klippe/trimme udstyr, slibning af hundeklør og tørremaskiner. Via deltagelse på messer og kurser i udlandet holder vi os løbende opdateret på de nyeste trends, teknikker, plejeprodukter & redskaber til glæde og gavn for dig og din hund.  

hundefrisør, hundesalon, hundeklip, hundeklipper, hundesalon slagelse, hundefrisør slagelse,

Mit navn er Charlotte Hornsleth. Jeg har en eksamineret og certifi-ceret hundefrisøruddannelse fra USA og jeg er indehaver af hundesalonen HundeKlipperiet som er beliggende ved Musholmbugten i udkanten af Korsør i Slagelse kommune.

Personligt synes jeg selv, at jeg har verdens bedste job. Det bliver aldrig ren rutine at arbejde med dyr, alle hunde har deres egen søde og sjove personlighed og aldrig to dage er ens. Af og til lykkes det at fange nogle af de sjove herlige øjeblikke, som du kan se i menuen "Sjove Klip". Alene at se gensynsglæden hos både hund og ejer, når det er tid til at komme hjem efter endt soignering er en glæde i sig selv.

I hundesalonen er der en god atmosfære og et hyggeligt miljø, hvor både hund og ejer kan føle sig trygge og godt tilpasse. Det tager typisk mellem 2-3 timer at få en fuld soignering, men som sagt er det dyr vi arbejder med, så det er svært at give et nøjagtigt tidspunkt for afhentning. Pelsen kan være mere eller mindre filtret, hvis man ankommer med våd pels, fordi det er silende regn en dag, må der også påregnes ekstra tid, ligesom diverse små og store uheld på gulvet også skal tørres op.

Så for at undgå stress for alle parter og spildt ventetid, vil du ALTID  blive ringet op, når det er tid til afhentning.
 

Der arbejdes i HundeKlipperiet på at skabe tillid mellem hunden og hundefrisøren, det gør vi ved at give masser af ros og godbidder undervejs, det har vi erfaring for skaber den bedste kontakt mellem hund og hundefrisør. Er der noget din hund ikke vil være med til fx slibning af dens klør eller plukning af øre hår, så bliver det først gjort, når du kommer efter din hund og selv deltager.

Undervejs er der også både tid til hyggepauser og masser af godbidder til vores små og store firbenede gæster, når de besøger salonen.

Vi rådgiver hellere end gerne råd om pelspleje, og instruere dig i korrekt brug af karte, hundekam og filterknuser/sprætter mm, så du får viden og fornemmelse for, hvordan du nemmest holder din hunds pels.

Gode råd om køb af de rigtige redskaber samt valg af korrekt hundeshampoo og andre plejeprodukter til din hund - hjælper vi selvfølgelig også med.

I HundeKlipperiet har vi også et stort sortiment af hundetilbehør, når din hund skal være ekstra fin og pyntes til en festlig lejlighed kan du få et væld af søde hundesløjfer, hundeslips & hundebutterflies.

hundefrisør, hundesalon, hundeklip, hundeklipper, hundesalon slagelse, hundefrisør slagelse,

Selv er jeg den lykkelige hundeejer af 2 søde og frække langhårede gravhunde - Ludvig & Walter, som følger familien i tykt og tyndt.

I vil ikke møde dem i hundesalonen, men de første morgen kunder får oftest et bjæf med på vejen, når de ringer på døren.

 

Vores mål er - at både hund og ejer går herfra med en god oplevelse!

Målet

Vores mål er - at både hund og ejer går herfra med en god oplevelse!

Gavekort

Gavekort

I Hundeklipperiet kan du også købe gavekort og glæde en hundeejer med  fx en hunde-soignering eller negleslibning.