Velkommen i HundeKlipperiet

Når I ankommer til salonen, tager vi først en snak om, hvordan du kunne tænke dig at din hund skal se ud både med hensyn til frisure og pelslængde. 

Det er dog ikke altid muligt at opfylde alle ønsker - hvis du kommer med en filtret pels, vil hensynet til din hunds velbefindende veje tungest - det er trods alt kun hår, og de vokser hurtigt ud igen.

 

Ankomst
Forsøg venligst at møde op til den aftalte tid, og ring venligst hvis du kan se, at du vil blive mere end 5 minutter forsinket!

OBS! Du bør have luftet din hund godt inden I kommer - så den er kommet af med både stort og småt. Den skal være i salonen i flere timer og det er synd, hvis den har en fyldt blære.

Forsøg bedst muligt at møde op med din hund udredt og med tør pels, da det er meget svært at klippe i en våd pels.

Afbud
Vis venligst hensyn og meld afbud i god tid, hvis du ikke kan komme, så andre kan få glæde af din tid og vi ikke venter forgæves!

Lopper
Venligst tjek din hund for lopper før den skal soigneres, og sørg for at den er under regelmæssig behandling af forebyggende loppemiddel, så vi kan undgår lopper i salonen!

Vi modtager som udgangspunkt IKKE hunde med lopper!

Skulle uheldet alligevel være ud, og der findes lopper på hunden, kommer den straks i loppebad, dels af hensyn til både din hunds velbefindende, da alle lopper dør omgående, men også af hensyn til smittefare for salonens andre hunde.

Grundet den ekstra rengøring og desinficering af både salon og udstyr opkræves et gebyr på kr. 100.

Godbidder
Mens din hund befinder sig i salonen vil den blive tilbudt diverse godbidder. Har din hund allergi eller andre problemer der gør, at den derfor kun tåler en bestemt slags godbidder, må du meget gerne medbringe dine egne - så din hund også kan blive belønnet!

Løbetid
I bedes venligst altid give besked om løbetid, så vi er opmærksom på det - og ikke mindst for de hanhunde som også kommer i salonen.

Sygdom
Fortæl hvis din hund har været syg eller har diverse skavanker, så vi kan tage hensyn til det.

Har din hund tynd mave, kaster op eller har feber, så modtager vi den IKKE i salonen, men
finder i stedet hurtigst muligt en ny tid.