Velkommen i HundeKlipperiet

Når I ankommer til hundesalonen, gennemgår vi først din hunds pels. Er den filtret og hvor slemt er det. Vi tager en snak om dine ønsker i forhold til længde og frisure med udgangspunkt i, hvad der kan lade sig gøre i forhold til hundens aktuelle pelssituation.

Er din hund filtret kan det være en umulig opgave at lave en lang bamseklip, og vi bliver derfor nødt til at finde en længde hvor klippemaskinen kan glide igennem de flitrede hår, så det ikke kommer til at gøre ondt på din hund at skulle klippes. Inden du forlader hundesalonen, har vi afstemt ønsker og forventninger, og du ved præcis, hvor lang og kort en hundeklipning din hund får.

 

 

 

Før du møder op i Hundesalonen

Når I ankommer

Mød altid op til den aftalte tid! Brug dørklokken og vær opmærksom på at hvis du kommer før tid, har vi måske en hund i bad og kan ikke lige åbne døren. Hvis du blive mere end 5 minutter forsinket så ring meget gerne og informer om det.

VIGTIGT Du skal altid sørge for at din hund er godt gennemluftet inden I kommer - så den er kommet af med både stort og småt. Den skal være i hundesalonen i flere timer, og det er synd for hunden, hvis den skal holde sig unødigt, og heller ikke så hyggeligt når der skal tørres op på gulvet efter den.  

Børst altid din hund grundigt igennem inden du møder op i hundesalonen. Medbring gerne dine redskaber, hvis plejplejen volder dig problemer, så kan løsningen ligge i, at du simpelthen har det forkerte værktøj. HUSK så vidt muligt at møde op med en tør pels. 

Det er vanskeligt at klippe i en våd og fugtig pels, og svært at bedømme hvor filtret hunden er. Mød ALDRIG op med din hund direkte fra en tur på stranden eller hundeskoven  det er meget svært og utroligt tidskrævende at få en langhåret hundepels helt ren igen, hvis den er fyldt med sand, præstelus mv. Sker det vil der forkommer et ekstra tillæg.  

AFHENTNING

Du skal regne med at det tager typisk mellem 2-3 timer at få en fuld soignering, men som sagt er det dyr vi arbejder med, så det er svært at give et nøjagtigt tidspunkt for afhentning. Pelsen kan være mere eller mindre filtret, hvis man ankommer med våd pels, fordi det er silende regn en dag, må der også påregnes ekstra tid, ligesom diverse små og store uheld på gulvet også skal tørres op.

Så for at undgå stress for alle parter og spildt ventetid for dig, vil du ALTID  blive ringet op, når det er tid til afhentning.  

Hundeklipperiet

Godbidder

Når din hund gæster HundeKlipperiet vil den blive tilbud godbidder. Vi har flere forskellige typer godbidder, men har du en hund med allerigi eller en meget kræsen hund, må du hellere end gerne medbringe dine egne godbidder i hundesalonen, så der også kan blive hygget om din hund.

Lopper

Som hovedregel modtager vi IKKE hunde med lopper i hundesalonen. 

Derfor tjek din hund i god tid for lopper før den skal soigneres! Lopperne gemmer sig oftest ved haleroden, er det slemt kan du se loppernes eskrementer i pelsen, som små sorte prikker, der kan lige birkes.

Der findes lopper året rundt, så det er en rigtig god ide, at din hund og ikke mindst kat (katten smitter hunden) er under regelmæssig behandling af forebyggende loppemiddel, så vi kan undgår lopper i salonen! Vi sælger loppeshampoo, hvis uheldet skulle være ude. Du kan læse mere om lopper og forebyggelse i menuen Når Hunden har Lopper.

Er uheldet alligevel sket, og vi finder lopper på din hund, så kommer vi den straks i et specielt loppebad for hunde. Det både for din hunds velbefindende, men ikke mindst af hensynet til smittefare for hundesalonens øvrige firebende kunder.

Som følge af det ekstra tidsforbrug til loppebad og rengøring samt desinficering af både hundesalon og maskiner opkræves et gebyr på kr. 150.

Min hund er i løbetid

Det er som udgangspunkt ikke noget problem, hvis din hund er i løbetid, medmindre den selvfølgelige er syg eller på anden måde er tydeligt mærket af det.

Men vi vil meget gerne informeres når I ankommer, så vi kan tage hensyn til det - ikke mindst i forhold til de hanhunde som også gæster hundesalonen.

Hundeklipperiet

Sygdom og skavanker

Vi vil rigtig gerne vide, hvis din hund har været syg eller har diverse skavanker, som vi skal tage ekstra hensyn til. Opdager vi knuder, dårlige øre eller andre uregelmæssigheder på din hund, så bliver du informeret om det ved afhentning. Du har så mulighed for at få din hund tjekket hos dyrlægen.

Syge hunde modtager vi IKKE i hundesalonen.

Hvis din hund fx har tynd mave, feber, kaster op, hoster, eller er i behandling for en smitfarlig sygdom, så kan vi ikke modtage den i hundesalonen.

Vi finder i stedet en ny tid, når din hund er blevet helt frisk igen.

Afbud

Vær AlTID venlig og vis hensyn hvis du skulle blive forhindret i at møde op!

Ring eller sms afbud - så tidligt som overhovedet muligt, af hensyn til både hundesalonen og de øvrige kunder som kunne have fået glæde af tiden!