Kunderne siger!

Heidi Sørensen

5 stjerner 
Et skønt hundeklipperi hvor både hund og ejer føler sig trygge. Charlotte er super kompetent og yder den bedste service. Kan kun give hundeklipperiet mine bedste anbefalinger.

Læs mere her

Mona Elsa-beth Sivertsen

Basse er nyklippet fra Hundeklipperiet. Her er han tryg og godt tilpas men er også kommer her fra han var 16 uger. Jeg kunne ikke tænke mig et andet sted til hundesoignering. Vi flytter til en anden by men kommer helt sikkert tilbage til Hundeklipperiet.
 

Liselotte Kara

Kan kun anbefales Charlotte er rigtig dygtig til sit arbejde og hund og ejer modtages altid med et kæmpe smil og super service.

Susanne Vedel Peitersen

En fantastisk salon, hvor vores lille Coco er fuldstændig i centrum når hun er der, vi er rigtig glade for HundeKlipperiet.

Lotte Schjølin

Jeg får altid en glad og træt hund hjem. Han dufter dejligt og er klippet efter hans race. Det der har størst betydning for mig er, at Basse altid logre med halen når han afleveres og hentes. Et dejligt sted med kvalitet og god tid til hunden

Ulla Solberg - Indehaver af Kennel Canino De Seda

Charlotte er en dygtig og super kompetent hunde frisør.
Hundene er trygge og det foregår på hundenes primisser. Jeg vil til hver en tid anbefale Charlotte til mine kunder, hvis de vælger at holde deres Bichon Havanais klippet.
Det er ikke sidste gang jeg vil lade Charlotte klippe de af vores hunde, som vi ikke udstiller længere. Sidst men ikke mindst er det lækre økologiske produkter Charlotte bruger, det er dejligt at der ikke bliver brugt kemi.
Tusinde tak for super god service Charlotte.

Louise Friis Boutrup

Cosmo han elsker at komme hos Charlotte og jeg er meget tryg ved at aflevere ham der.
Chalotte er så dygtig til hendes job og jeg kan kun sige at både dig og din hund bliver begge glade for det. Jeg og Cosmo er kunder hos hende i mange år fremover.
Go søndag til alle fra os vuf vuf

Kirsten Nielsen

Bedre hundesalon findes ikke. Charlotte er bare den bedste....og Bella bliver altid så fin og stolt :-).

Inge Kofod

Han er bare blevet så flot. Det er ikke sidste gang han besøger dig - ren kærlighed :)

Camilla Tullesen

Charlotte kan kun anbefales!
Tak for god behandling og en meget smuk hund!

Helle Hesselberg

Dejligt sted at komme. Føler sig helt tryg når man afleverer sin hund til klipning og resultatet er bare så super flot.

Arne Pedersen

Fantastisk sted at få sin hund klippet, kan kun anbefales.

Anita Thiesen

Har fået en hund hjem i dag som bare er blevet så fin, kan kun anbefale Hundeklipperiet.

Leila Nielsen

Dejligt sted  - er sikker på, at ens hunde har det godt. Charlotte er bare utrolig dygtig.

Maria F Nielsen

Så blev min lille Valde klippet idag, han er blevet så fin. 5 stjerner til dig Charlotte. Dejligt sted  - er sikker på, at ens hunde har det godt. Charlotte er bare utrolig dygtig.

Merethe Grønnegaard

Vigga har været til frisør for første gang, er blevet så fin, super tilfreds.

Klavs Røhmann Rasmussen

Charlotte ved helt sikkert hvad hun laver. Professionel og veluddannet. En meget fin, glad og tryg Shih Tzu vi får med hjem dernede fra.
 

Katrine Kann Flindtholt

Hvis din søde hund skal vaskes og klippes ... bare forkæles, er det Hundeklipperiet der kan give din hund den bedste oplevelse.
Charlotte er sød, imødekommende og vil din hund det bedste. Charlotte har selv to dejlige gravhunde.Tag til Korsør med din hund, I vil aldrig bruge et andet sted, når I først har været hos Charlotte og hendes hyggelige hundesalon.

Annette Lahn Bendixen

Det har været en rigtig rar og hyggelig dag både for mig og min lille Lakrids hos HundeKlipperiet.

Ellen Ringdom

Hundeklipperiet er stedet for dig, hvis din hund betyder noget særligt for dig.
Her kommer Bertha (Westi) igen og igen logrende ind ad døren. Hendes pels er meget tynd, men det betyder ikke at hun ikke kan ligne en rigtig Westi. Charlotte er nemlig fantastisk god med saksen. Bertha ser ikke alene godt ud, hun dufter også dejlig, når jeg henter hende i salonen. Endnu engang tak Charlotte, fordi du tager dig så godt af min hund.

Julie Gaardbo Tronborg

Det bedste sted at få klippet sin hund! så sød og hører hvad kunden ønsker for sin hund og service helt i top vil helt klart anbefalede Charlotte til alle jeg kender.

Tanja Ravn

Lækker butik. Meget god service.Pukki's første klipning, han var helt tryg. Kan kun give min største anbefaling til andre. Fik ekstra viden om pelspleje, vask og klipning hvis jeg skulle gøre det selv. Tak for at få den lækreste lille hund med hjem.

Simone Thaulov Kofoed

Happy blev da lige jordens flotteste hund efter nogle timer hos Hundeklipperiet, ser dejlig ud, er blød og dufter så dejligt! Bonus er at hun var dejlig træt efter leg med en anden hvalp -️ vi har helt klart fundet den rigtige frisør til vores hundehvalp!